BURDUR / BUCAK - Cumhuriyet İlkokulu

Remzi DEMİRDAĞ - Okul Müdürü

Burdur İli Bucak İlçesi’nde doğdu. İlkokulu halen görev yaptığı Cumhuriyet İlkokulunda, Ortaokulu ve Liseyi Bucak İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Gazi Üniversitesi Bolu Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği’nde öğrenimini tamamlayarak 20/11/1986 yılında Erzurum İli İspir İlçesi Soğuksu köyünde öğretmen olarak göreve başladı. 15/03/1989 yılında Bucak Elsazı köyü İlkokuluna atandı. Sırasıyla Beşkonak Atatürk İlkokulu, Çamlık Sahil İlkokulu, Kocaaliler İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve 75. Yıl İlköğretim Okulunda görev yaptı.1995 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. 2000 yılında Bucak Cumhuriyet İlköğretim okuluna öğretmen olarak atandı. 01/09/2014 tarihinden itibaren Cumhuriyet İlkokulu  Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.